Nu stolt återförsäljare av F-Secure, världsledande på säkerhetstjänster!


DATORSUPPORT OCH IT-SUPPORT PRIVATPERSONER PITEÅ

Har du datorbekymmer? Åkt på datorvirus eller blivit hackad? Går datorn långsamt eller behöver du hjälp med internet? Johan Viklund är din personliga it-tekniker som erbjuder personlig support och hembesök när du datorn och internet strular. Hör av dig redan nu!

PRIS IT-SUPPORT PITEÅ

TIMPRIS

349:- per timme vid nyttjande av RUT-avdrag. 

SENIORRABATT

Självklart erbjuder jag 10% rabatt för seniorer.

JOHAN VIKLUND - DIN PERSONLIGA IT-TEKNIKER

Jag som driver Snow security heter Johan Viklund och är utbildad inom IT-säkerhet och nätverk. Min absolut bästa egenskap är min envishet, jag ger helt enkelt inte upp när jag stöter på ett problem. Det kommer jag inte heller att göra när du eller ditt företag behöver hjälp. 


Du kan lita på att jag finns där för dig till 110%

DATORSUPPORT

Oavsett om din dator har börjat gå långsamt eller om du vill ha hjälp att installera din nya dator så hjälper jag dig.

NÄTVERK OCH ROUTER

Jag optimerar ditt nätverk för de olika behov som finns i ditt hem, och hjälper dig att koppla in en ny eller befintlig router.

ANTIVIRUS OCH VIRUSRENSNING

Jag hjälper dig att installera ett antivirusskydd som passar dina behov. Om olyckan redan har varit framme så hjälper jag dig att rensa bort befintliga virus.

DATORUTBILDNING OCH KURSER

Datorer, surfplattor och smartphones kan vara svårt. Jag skräddarsyr en kurs till dig. BankID är till exempel någonting jag ofta lär ut hur man använder.

BACKUP AV VIKTIGA FILER

En stor del av vår information finns sparad i våra datorer. Jag hjälper dig att säkerhetskopiera din data så dina bilder är säkrade om du skulle råka ut för kryptovirus.